היי בלוג בוקר טוב 🙂
אני שמואל מהצוות של אדם (כן, הרבה מאלו שקוראים את המייל הזה עכשיו כבר מכירים אותי, אבל בתכלס אף פעם עדיין לא שלחתי מייל לכולם. פחד במה כזה, אז להיות עדינים איתי, סבבה? :))
אני רוצה לספר לך משהו.
לפני חודשיים פתחנו מחזור ראשון של “האטורי האנזו” – תוכנית הזנק לסמוראיי דיגיטל. (יש מצב שיצא לך לשמוע על התוכנית הזו באחד מהמיילים שאדם כל הזמן שולח)
בתכלס, זה היה הפעם הראשונה שעשינו תוכנית ליווי כל כך ממוקדת (של חודשיים בלבד) ולא ממש ידענו עד כמה היא תהיה מוצלחת.
לפני שבוע בדיוק היה מפגש הסיום של התוכנית.
זה היה כך כך מרגש לראות את הפרצופים של האנשים שמהיום והלאה החיים שלהם לא ייראו אותו דבר. (בקטע טוב, כן?)
כן, הם היו נרגשים אבל גם קצת מפוחדים. סיימנו חודשיים של טירונות (אשכרה חחח) ועכשיו הגיע הזמן לצאת לקרב הסמוראים שלהם וזה לא קל. (אם לא הבנת מה אני מתכוון, הלינק הזה בשבילך)
אבל אנחנו רגועים, בחודשיים האלו ציידנו אותם בכל כלי הנשק והמיומנויות שהם צריכים, עכשיו נשאר להם רק לצאת לקרב ואנחנו בטוחים שהם ינצחו בו. (שוב, אם לא הבנת את ההקשר – זה הלינק)
כשפתחנו את המחזור הראשון לא תיכננו לפתוח עוד מחזור ובטח שלא חודש אחרי שהסתיים המחזור הראשון אבל אין, לפעמים אי אפשר להתאפק 🙂
אני לא יודע למה בהזדמנות הקודמת לא הצטרפת לתוכנית, (לא ראית בכלל את המיילים של אדם בזמן / לא היה לך אפשרות בדיוק, או כל סיבה אחרת) אבל זה לא משנה
החלטנו להחזיר לך את ההזדמנות הזו ובראשון לפברואר אנחנו מתחילים מחזור חדש!
אז אם עדיין לא נכבה בך אש הסמוראי,
ביינתים, יום מגניב שיהיה
נ.ב כמעט שכחתי, ההרשמה למחזור החדש נסגרת עוד יומיים ביום חמישי ב22:00.
אז אין הרבה זמן |
|
|