קודם כל למי שפספס או פספסה את החצי השני של הכותרת: זו לא הצעה לדייט אמיתי. אני נשוי. באושר. ולא באמת חכם וחתיך כמו שאני נראה בסרטונים. (אם אתם לא חושבים שאני חתיך בסרטונים אז בחיים האמיתיים בכלל המצב הרבה יותר גרוע).
איפה היינו?
סיימתי עכשיו את הפגישה האישית הראשונה בקונספט ההוא שסיפרתי לכם עליו לפני כמה ימים.
וואו. התאהבתי. לא רק בנשמה הקסומה שישבה מולי, אלא בקונספט והתכנית שבנינו לה.
היא מוכשרת וחכמה, אבל עושה משהו שכבד לה על הלב והנפש היום, ורצינו לבנות תכנית שתוריד לה קצת עומס מנטאלי (וגם בשעות ובנפש).
דיברנו על כמה דברים, ואז פתאום… קליק!
מצאנו משהו שגרם לעיניים שלה להדלק.
ונזכרתי למה אני עושה מה שאני עושה, אלה הרגעים האהובים עליי.
בנינו רעיון, התאהבתי בו, פיתחנו אותו, ובנינו תכנית שהיא לגמרי ברת-ביצוע לעסק שיושב עליה בול:
חקרנו מה עושה לה טוב בעבודה הנוכחית שלה ובעבודות שהיא עשתה קודם.
חקרנו מה עושה לה רע בעבודות האלה, והראיתי לה איך אפשר לבנות עסק שבאמת מאפשר להתעסק בדברים הטובים בלי הרעים.
יצאתי מהפגישה בתחושה שבא לי עוד 100 פגישות כאלה.
זה לא יקרה, יש יותר מידי דברים אחרים שאני רוצה לעשות, והיעילות שלי פחותה באחד-על-אחד.
אבל כיף לי להיות בפוזיציה שאני יכול לעשות את זה, ועל ההזדמנות לשוחח לעומק כמו שלא יוצא לעשות דרך המסך, בקבוצות או בסדנאות.
עשרות אנשים שילמו מעל 10,000 ש״ח לפגישה אחת ויחידה איתי.
זו ההזדמנות שלך לעשות את זה בעלות סמלית של מנה שווארמה 🙂
מציע לקחת את זה לפני שאני מתעייף ומתחרט 😉 חחח
יש קאטצ׳: אני מסנן לפי אנשים שאני חושב שיהיה לי מעניין לשבת איתם, ולפי אנשים שאני מאמין שבאמת אוכל לעזור להם ולצאת מהפגישה עם תחושת סיפוק.
כאן קוראים את הפרטים ומתאמים פגישה.
יום מקסים, אדם
|
|
|